ZENS WellnessCenter i Täby tackar alla som har varit och tränat för härliga gemensamma fyra år.


Jag stänger från och med nu ZENS i Täby då det inte blev något med de potentiella nya ägarna. För er som har gällande träningskort finns ett toppen erbjudande från SATS:


SATS har tagit fram ett erbjudande där du kan fortsätta träna den tid som du har kvar  på ditt medlemskap, förutsatt att du fortsätter träna på SATS. Närmaste träningscenter är i SATS TÄBY och SATS Danderyd. Personal från SATS kommer att kontakta dig inom kort. Information om gruppträningsklasser och utbud hittar du på www.sats.se.


SATS får registret början av nästa vecka vilket innebär att ni som vill träna från nu behöver intyg från mig att ni har gällande träningskort på ZENS. Kontakta Nina via mail: nina@zenswellness.se för att ordna det.


För övriga frågor kontakta Nina Hamrin Tel:0731-563 964 eller via mail:nina@zenswellness.se


Åter igen tack så hjärtligt för den här tiden, jag önskar er en riktigt god fortsättning med träningen framöver och jag hoppas vi ses snart igen.


Varma hälsningar

Nina med personalFölj Ninas blogg
http://ninazens.wordpress.com/

Styrka och harmoni

Zens är ett ljust, fräscht WellnessCenter.
Vi finns för dig som är intresserad av både träning och personlig utveckling.

  1. Bygg din yttre styrka. Träna på våra maskiner, träningscyklar eller roddmaskin eller delta i något av våra träningspass. Vi erbjuder olika former av yoga, pilates, core och BRAK.

  2. Bygg din inre styrka. Finn ditt inre lugn genom yoga, meditation och Qigong/Tai Chi.

  3. Hjälp till självhjälp. Vi kan vägleda dig till ett bättre liv via coaching, stresshantering, friskvård, personlig träning och kostråd.

  4. Vibrationsträning. Hela kroppen arbetar intensivt under ett pass och är  samtidigt skonsam mot leder, ligament och muskler.

  5. Vill du ha ZENS nyhetsbrev med erbjudanden och aktuella föreläsningar anmäl dig här: nina@zenswellness.se 
ZENS
Unikt för ZENS är att vi tänker på hela människan och vill öka välbefinnandet i både kroppen och knoppen.
Vi har öppet för både män och kvinnor att ta del av en gemytlig och härlig atmosfär på ZENS WellnessCenter.
Det skulle vara till stor glädje för oss om du vill komma och testa ZENS och se vad det kan innebära för dig, ta med vänner och bekanta.

 


Hem_files/zens4.pdf