Linda Sjölund
Licensierad personlig tränare, gruppträningsinstruktör och massör. Linda har jobbat med friskvård och träning sedan 2001.


Jag hjälper dig gärna att komma igång med din träning eller att komma vidare med nya ideér och ny inspiration. Tillsammans sätter vi upp mål som kan röra både träning och kost. Med min kuskap och din vilja ser vi till att du når dina mål. Jag hjälper dig att lägga upp ett träning- och om du vill kostprogram, är med dig hela träningspasset för att coacha och ser till att träningen är säker och effektiv. Varje tillfälle är 60 minuter och du väljer själv hur många gånger och hur ofta vi ska ses. Välkommen att boka en gratis konsultation.

Om du är gravid eller nyligen fött barn är det viktigt att ta hjälp för att träningen ska ske på rätt sätt och fokuserar på rätt saker vid olika tidpunkter. Jag har specialistutbildningen Träning för gravida.

Jag kan också hjälpa till om du vill göra tester, t ex ett konditionstest eller kaliper- och skelettmätning för att få en uppfattning om din kroppssammansätning.

Här på Zens arbetar jag även med Kom i form-programmet samt instruktör. För tillfället leder jag core, bodycontact och styrkepass.

För bokning eller frågor välkommen att ringa eller maila

Telefon: 076-162 28 05
E-post:
linda@lindasjolund.se

Hemsida: www.lindasjolund.se