Marie Larsson

BodySense

är en mjuk, intuitiv, lyhörd beröringsterapi med ett helhetsperspektiv som stödjer kroppen att släppa spänningar, stress och/eller smärta och återfå mer balans, energi, avslappning och rörelsefrihet. I BodySense arbetar vi med det som är just nu.


BodySense använder olika tekniker/metoder anpassat efter individen och behovet;

  1. andning

  2. time-line

  3. mikrorörelser

  4. samtal

  5. djupavslappning

  6. kroppsmedvetenhet, m.m.

Varsamt och respektfullt lyssnar vi till dina inre och yttre signaler och stödjer/guidar i den självläkande processen då spänningar och blockeringar släpper, gömda känslor och minnen att frigörs och förminskas samt ökar medvetenheten om dina inre resurser och förmågor.


En behandling börjar oftast med ett samtal och/eller en kort promenad för att stämma av hur status i kroppen och känslor just nu.


Behandlingen sker utanpå kläderna och tar 1-1,5 tim

 

------------------

 

Massagetrapeutisk behanding


Chakraflödesmassage - CFM - är en mycket kraftfull men varsam helkroppsmassage, som öppnar, balanserar och stimulerar kroppens energiflöden. Tekniken är en lättmassage med lätta strykningar över kroppen i ett bestämt mönster.


En behandling börjar vid fötterna och följer chakraflödet uppåt längs kroppen.


Metoden stärker immunförsvaret, ökar blodcirkulationen, hjälper onda ryggar och spända axlar, vitaliserar och balanserar chakrasystemet och ger avslappning.


En behandling tar 1.1,5 tim.

 

----------------------

 


För bokning eller frågor välkommen att ringa eller maila

Telefon: 070-759 30 01
E-post: info@energybalans.se

Hemsida: www.energybalans.se