Miriam Pagliarini

Tirinja BodyBalance och Tonhealing

BodyBalance Tirinja®

BodyBalance är en sammanvävning av olika tekniker bl.a. healing, ljudhealing, mjuk beröring, vibrationsteknik, energirörelser och schamanliknande teknik. Arbetssättet innebär att lägga ett pussel av ledtrådar för att hitta orsakerna till att klienten inte mår bra. Olika tekniker vävs sedan ihop till en helhet som passar just den klienten och bidrar till att läkningsprocessen kommer igång. Du befrias från instängda känslor, begränsande tankar och tung energi både från detta och tidigare liv. I kombination med klargörande råd angående livssituationen öppnas dörrar som är viktiga för allmännt välmående och tillfrisknande.
Behandlingen är behaglig, djupgående och djupt avslappnande och sker med kläderna på. Även på distans.Tirinja Tonhealing®

Tirinja Tonhealing är en healingteknik med toning. Toning sker med hjälp av rösten. Ljud påverkar vår kropp kraftfullt. Lugna, harmoniska ljud gör att vi slappnar av medan dunkande rytmer gör att vi varvar upp. Under tonhealingen sjunger jag intuitivt de ljud som kommer till mig och som din kropp behöver. Många av tonerna lugnar och återställer balansen. Ibland är det en kärlekssång som ditt inre barn behöver. Andra gånger kan det vara t.ex. brummande ljud med samma frekvens som en blockering i din kropp. Av ljudet lyfts blockeringen till ytan för att kunna läkas. Tirinja Tonhealing är djupt avkopplande och befriande och öppnar för kroppen att hitta sin läkning. Behandlingen sker med kläderna på. Fungerar på distans eftersom energin av ljuden når fram till mottagaren.
Miriam är en erfaren healer som brinner för utveckling på olika plan och vill gärna hjälpa dig i ditt helande och din utveckling.Jag är utbildad i ett antal healingtekniker däribland PleiadianLightwork och har utvecklat mina egna tekniker BodyBalance och Tirinja Tonhealing.

 


För bokning eller frågor välkommen att ringa eller maila

Telefon: 073 251 18 25
E-post: miriam@tirinja.nu

Hemsida: www.tirinja.nu