Pauline Tardelius

Ayurvedisk Hälsorådgivning

(ca 2 h 800 kr)

I en Ayurvedisk hälsokonsultation läser Hälsorådgivaren av vårt hälsotillstånd genom att att känna på pulsen vid handleden. Pulsen ger information om vilken kroppskonstitution som dominerar och vilka eventuella obalanser som har utvecklats. Du får ett individuellt åtgärdesprogram som motsvarar just dina behov. Rekommendationerna kan t.ex. omfatta livstilsförändringar, kost/näring, motion/yoga, andningsövningar, rening av kroppen m.m.
för att balansera och utveckla din hälsa.
(Den som redan har god hälsa får hjälp att bibehålla denna häsa och välbefinnande, att utvecklas på andra plan och få en ökad immunitet mot obalans i kroppen).


Pauline Tardelius utbildade sig för 11 år sedan till Ayurvedisk hälsorådgivare med Dr. Vinay Vora och Johan Ljunsberg som lärare. Inom de 9 senaste åren har hon arbetat på Veda lila, Zence på Narvavägen och sitt egna företag Balans Samtula Ayurvediskt hälsocenter, där hon arbetat som hälsorådgivare, med behandlingar och yoga.
Astanga My Spirit Yoga

Yoga för själen.
Här används den lugna och avslappnande delen av astanga yoga/ Raja yoga i kombination med ljud/toner/mantran för att fördjupa närvaron och frigöra spänningar på ett djupare plan.
Ljud och toner används också för att balansera chakran och sinnet.
Jatthis (rörelse) övningar som öppnar energin. Asanas(ställningar), som stärker och tänjer kroppen så den blir starkare och mer flexibel
Andnings och energiövningar (pranayamas), för att rensa kroppen på slaggprodukter, lugna ner sinnet, ge energi, släppa på spänningar och agressioner m.m.
Guidade meditationer och yogapsykologi ingår i passen.
Klassen avslutas alltid med avslappningsövningar eller guidad meditation för att få kroppen att slappna av, stessa ner och ge vila till kroppen.
I astanga my spirit yoga ges utrymme för kursledaren att improvisera utifrån gruppens behov och nivå av närvaro med syfte att frigöra individens och gruppens energinivå och medvetenhet samt främja en hälsosam och energifylld livstil.
Pauline är utbildad inom: Astanga yoga, Astanga my spirit yoga, Power yoga, balett, Japansk butoh dans, sång, övertoning, Ayurveda; Ayurvedisk hälsorådgivning + vidare utbildning och Ayurvediska behandlingar. Primordal Sound Meditation grundad av Deepak Chopra, basmedicin, Subdosha Pranayama och Yogic sleep, Mudra kurs, bild, vedic art, gudinnemedicin.


 

----------------------

 


För bokning eller frågor välkommen att ringa eller maila

Telefon: 0708 39 81 91
E-post: paulinet@live.se

Hemsida: www.ayurvedabalans.se